Koffie-ochtend

Op 7 december 2018 organiseert Wereld van Vrouwen weer haar maandelijkse koffie-ochtend. Deze keer zal Carola Rugers een proefles Stoelyoga verzorgen. Zij zal uitleg geven over de wijze waarop Stoelyoga wordt beoefend en voor wie het geschikt is en zij zal een aantal oefeningen met ons doen.
Carola is yogadocent bij Hatha Yoga Namaste aan de Studio Heerengracht. Stoelyoga is de meest laagdrempelige vorm van yoga.
Je hoeft je er niet speciaal voor om te kleden en mag je schoenen aanhouden, alle oefeningen worden gedaan zittend op een stoel. Deze vorm van yoga is voor iedereen haalbaar, ongeacht leeftijd, omvang, lenigheid of conditie.

 

Waar: Herberg ’t Plein Prinsengracht 1
Wanneer: 7 december 2018
Hoe laat: van 10.00 uur tot 12.00 uur
Toegang: gratis inclusief eerste kopje koffie
Verdere drankjes voor eigen rekening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *